Psihoterapia vă ajută în:
- Obţinerea si menţinerea stării de bine
- Creşterea stimei de sine
- Optimizarea performantelor
- Controlul impulsurilor
- Controlul emoţiilor
- Toleranta la stres
- Rezolvarea problemelor
- Armonizarea relaţiilor personale
Persoanele care fac psihoterapie nu sunt neparat "bolnave". Sunt doar oameni care acţionează pentru a-si îmbunătăţi viaţa,
Oferim un cadru securizant în care împreună exploram problemele şi găsim răspunsurile prin care viaţa să redevină armonioasă şi echilibrată. Confidenţialitatea este baza relaţiei cu dumneavoastră. Subiectele discutate, informaţiile furnizate sunt protejate de relaţia client – psihoterapeut.
Oferim servicii pentru:
Psihoterapie individuală
Fiecare dintre noi trecem la un moment dat prin momente in care suportul unui psihoterapeut ne poate ajuta sa traversam mai usor situatia.
Psihoterapie online
Este un concept terapeutic relativ nou care elimina intalnirile fata in fata si permite clientului si psihologului sa se afle oriunde.
Psihoterapie de cuplu
Când relaţionarea în cuplu devine dificilă, comunicarea este blocată, sau apare fenomenul de insatisfacţie, poate fi momentul pentru schimbare.
Psihoterapie de grup
Se formează grupuri de persoane care se confruntă cu aceeaşi situaţii de viaţă: atacuri de panică, depresii, copii cu probleme, adicţii.
Psihoterapie copii
Tehnici și metode utilizate pentru a ajuta copiii și adolescenții, care întâmpină dificultăți, în ceea ce privește emoțiile și comportamentul lor. Terapia pentru copii este similară terapiei pentru adulți, dar pune accentul se pune pe problemele cu care se confruntă copiii și pe exerciții adecvate vârstei.
Hipnoză și tehnici de relaxare
Tehnicile de relaxare sunt utile in psihoterapie pentru managementul stressului și pentru facilitarea imageriei mentale sau a hipnozei. Hipnoza urmăreşte aducerea la suprafaţă, la nivel conştient, a traumelor sufleteşti produse de-a lungul vieţii, mai ales în copilărie.
Depresie, insomnie, stres
Faptul că nu dormim suficient poate duce la o lipsă de concentrare şi de energie, la o stare de iritabilitate şi ne poate slăbi sistemul imunitar. Pe termen lung, dificultăţile de somn pot contribui la problemele de sănătate mentală cum sunt depresia şi anxietatea.
Anorexie, bulimie, probleme în alimentatie
Anorexia si bulimia sunt boli grave, care pot duce la afectarea foarte grava a calitatii vietii si chiar si la pierderea acesteia. Anorexia şi bulimia sunt considerate tulburări emoţionale, deşi o mare parte din simptome şi din consecinţele acestora se observă la nivel fiziologic.
Dependenţa de droguri, alcool, jocuri de noroc
Alcoolismul sau dependenţa de alcool este consumul de bautură alcoolică, ocazional sau periodic. Consumul este continuat indiferent de situaţii sau consecinţele consumului asupra persoanei.
Atacuri de panica, anxietate, agorafobie
Tulburarea de panică este una din formele anxietăţii clinice, care apare cam la 2-5% din oameni şi debutează de regulă după vârsta de 20 de ani.
Consiliere psihologică
Nu aștepta până apar problemele! Putem să le prevenim, ca să nu fie nevoie deloc să suferim.
Psiho-oncologie
Ședințele de psiho-oncologie vizează conștientizarea bolii, acceptarea ei și adaptarea individului la boală.