4 secrete pentru un cuplu fericit

Post Title

Un cuplu fericit.

Tuturor le plac cuplurile fericite, de fapt unii dintre noi chiar îi invidiem. Deci, de ce este nevoie pentru ca și noi să fim tratați ca unul? Ce ne dorim de fapt, să fim un cuplu care pare ferict sau un cuplu cu adevătat reușit.

Iată secretele simple ale unui cuplu de succes de la care ar trebui să învețăm cum să fim fericiți într-o relație:

1.Comunicaţi bine şi eficient.

In cuplurile nefericite, partenerii nu se asculta reciproc. Partenerii cuplurilor fericite sunt mult mai prezenti unul in viata celuilalt. Prin efortul sustinut de a-si intelege partenerul si de a-i lua nevoile in serios construiesc astfel sentimentul de a fi mereu alaturi, de aceeasi parte a baricadei. Dacă vrei succes într-o relație, nu trebuie să îţi fie teamă să fii tu însăţi şi să te dezvălui partenerului.

2.Sustineţi fericirea partenerului.

Un cuplu de succes se gandeste constant la multumirea partenerului. Serbeaza succesele partenerului si il ajuta sa reuseasca in ce si-a propus.Studiile arata ca felul in care reactionezi la o veste buna din partea partenerului este chiar mai important decat cel in care reactionezi la o veste proasta.

3.Lucraţi în echipa.

In multe cupluri nu se ia in considerare cum anumite decizii pot afecta partenerul sau chiar se ascund anumite lucruri pentru a nu provoca certuri. Astfel apare problema lipsei de incredere.In cuplurile de succes partenerii sunt precum coechipierii. Ei pun relatia sau familia pe primul loc, chiar daca acest lucru poate insemna sacrificarea anumitor lucruri savurate individual.

4.Identificati si rezolvaţi conflictele.

Conflictele sunt inevitabile într-o relaţie, dar putem învăţa să le depăşim. In cuplurile fericite, cei doi parteneri se indreapta unul catre celalalt dupa o cearta, aratand ca le pasa in continuare, chiar daca conflictul nu este rezolvat.Incercarile de rezolvare te ajută să vezi că există o diferenţă uriaşă între ceea ce crezi că a spus partenerul tău şi cuvintele pe care le-a pronunţat.