Despre bucurie ...

Post Title

Adesea suntem trişti, frustraţi, furioşi pentru că nu avem ceva ce ne dorim. Cu cât rămânem captivi acestor emoţii şi ne plângem, cu atât pierdem timp şi energie.

Dacă nu avem o casă aşa cum ne dorim, poate avem un partener de viaţă cu care ne înţelegem, dacă nu avem o casă şi nici un partener de viaţă aşa cum ne dorim, poate avem un copil care aşteaptă ceva de la noi.

Post Title

Dacă nu avem nimic din toate astea, nici un trup perfect, nici sănătate perfectă, nici un serviciu extraordinar,nici bogăţie, cu siguranţă avem câteva calităţi, câteva pasiuni,' câteva lucruri de la care pornind,să aducem bucurie şi stare de bine în viaţa noastră.

Atunci când ne este foame, în loc să ne plângem că nu avem mâncăruri alese, încropim o masa cu ce avem şi mergem mai departe. Atunci când ne este foarte sete, o cană cu apă e chiar mai bună decât băutura cea mai aleasă.

Bucuria stă în puterea noastră. Să luăm calităţile şi resursele de care dispunem si cu ajutorul lor,să facem din viaţa noasiră ceva mai bun, în fiecare zi.