4 secrete pentru un cuplu fericit

Post Title

Tuturor le plac cuplurile fericite, de fapt unii dintre noi chiar îi invidiem. Deci, de ce este nevoie pentru ca și noi să fim tratați ca unul? Ce ne dorim de fapt, să fim un cuplu care pare ferict sau un cuplu cu adevătat reușit. Iată secretele simple ale unui cuplu de succes de la care ar trebui să învețăm cum să fim fericiți într-o relație:

Citeşte

5 secrete cum să crești un copil fericit

Post Title

Copiii nu se nasc fericiţi, dar pot deveni. Studiile despre dezvoltarea copilului și cum acesta să crească fericit, afirmă că fericirea nu se transmite copiilor de către parinti, dar poate fi învățată. Cadouri, dulciuri sau alte lucruri materiale oferite, îl pot bucura momentan pe copil, dar nu garantează fericirea de durată.

Citeşte

Despre lege și Legi

Post Title

Isus ne-a arătat destul de clar care trebuie să fie relația dintre Biserică și stat. Când fariseii l-au cerut să spună dacă trebuie să plătească bir, El i-a întrebat: ”Al cui este chipul acesta în inscripția de pe el?

Citeşte

Legile Percepţiei

Post Title

Se spune că, sub efectul mescalinei, subiecţii experimentelor psihologice văd sunete şi aud culori. Dar şi în percepţia obişnuită se întâmplă lucrul acesta. Există sunete catifelate sau suprafeţe ...

Citeşte