Despre siguranţă şi imprevizibil.

Post Title

De câte ori simţim nevoia să ştim sigur că vom reuşi, că un eveniment va decurge într-un anumit fel şi că se va termina cu bine pentru noi. Când conştientizăm această nevoie apare, aproape imediat, nesiguranţa, îngrijorarea, anxietate. Dar dacă… şi scenariile negative şi chiar catastrofale, încep să prindă contur.

Citeşte

Secretele unei căsnicii de lungă durată

Post Title

Au fost scrise o mie sau mai multe articole despre cum să ai o relaţie sau căsătorie de succes pe termen lung, dar nici una care pare să surprindă unele dintre ingredientele de bază pe care le-am găsit scrise de dr.psiholog John M. Grohol, cercetător, CEO şi fondatorul platformei PsychCentral în acest articol

Citeşte

Cum să comunici cu copii tăi

Post Title

Toți ne-am dori să vină copilul nostru, să ne spună „supărările lui”,să fie sincer și deschis, să aibă încredere în noi și să ne povestească orice. Etichetările de genul „Nu ești bun de nimic!” sunt dureroase pentru oricine, cu atât mai mult pentru un copil și nu duc decăt la o relație ne-sănătoasă, toxică chiar dăunătoare pe termen lung.

Citeşte

4 secrete pentru un cuplu fericit

Post Title

Tuturor le plac cuplurile fericite, de fapt unii dintre noi chiar îi invidiem. Deci, de ce este nevoie pentru ca și noi să fim tratați ca unul? Ce ne dorim de fapt, să fim un cuplu care pare ferict sau un cuplu cu adevătat reușit. Iată secretele simple ale unui cuplu de succes de la care ar trebui să învețăm cum să fim fericiți într-o relație:

Citeşte