Viaţa după divorţ

Post Title

Aminteşte-ţi calităţile şi realizările tale. Fă-ţi bucurii pe care nu ţi le-ai mai făcut demult. Ai răbdare cu tine. Vinovaţia nu ne este de ajutor. Noi nu suntem faptele şi nu suntem greşelile noastre, de aceea le şi putem corecta.

Citeşte

Despre bucurie ...

Post Title

Adesea suntem trişti, frustraţi, furioşi pentru că nu avem ceva ce ne dorim. Dacă nu avem o casă aşa cum ne dorim, poate avem un partener de viaţă cu care ne înţelegem, dacă nu avem o casă şi nici un partener de viaţă aşa cum ne dorim, poate avem un copil care aşteaptă ceva de la noi.

Citeşte

Rolul comunicării în cadrul organizaţiei.

Post Title

Comunicarea este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei organizaţii. Ea face posibilă menţinerea coeziunii grupului, atingerea scopurilor comune, dar poate şi destructura grupul, atunci când nu mai este eficientă. Comunicarea este transmiterea de informaţii de la un emiţător către un receptor.

Citeşte

Lidership şi comportament.

Post Title

Între anii 1940-1950, ”Studiile Universităţii din Ohio”, în baza unei analize factoriale a datelor au evidenţiat două aspecte importante ale conducerii numite ”iniţierea structurii” şi ”considerarea”. Iniţierea structurii este dimensiunea orientată spre stabilirea scopurilor organizaţiei, specificarea procedurilor de lucru şi realizarea sarcinilor.

Citeşte